sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikelen over dieren

Schaap baart 'hond'

Een Chinese boer beweert dat een van z'n schapen een hond op de wereld heeft gezet. Het 'puppylam' heeft wel een wollen vachtje, maar z'n bek, snuit, ogen, pootjes en staart lijken inderdaad erg op die van een hond.

Lees meer >>

Op 28 maart 2011

Nederlanders zien hond en kat als echte familieleden

Nederlanders praten massaal met hun huisdieren. Hun dier betekent vaak evenveel voor ze als een familielid, en hun huisdieren slapen zelfs vaak bij hen in bed. Dat blijkt uit een onderzoek van onderzoeksbureau RM Interactive in opdracht van Psychologie Magazine.

Lees meer >>

Op 17 maart 2011

Honden en katten in Nederland worden te dik!

Veel Nederlanders verwennen hun kat of hond. Als ze zelf op de bank zitten met een stuk kaas, krijgt hun dier ook wat van dat lekkers. Maar een blokje kaas levert voor een kat net zoveel calorie├źn als vier repen chocola voor een mens.

Lees meer >>

Op 14 maart 2011

'Kippen kunnen empathie voelen'

AMSTERDAM - Kippen zijn in staat om zich in te leven in soortgenoten. Dat blijkt uit een nieuw experiment van Britse wetenschappers.

Lees meer >>

Op 14 maart 2011

Dierenarts-info zoekt fanatieke schrijvers en schrijfsters!

Dierenarts-info is altijd bezig leuke en interessante artikelen op de site te plaatsen die voor zowel bezoeker als bedrijf interessant zijn. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen.

Lees meer >>

Op 10 maart 2011