Avecur BV


Maalstoel 6 7773 NN Hardenberg
088-0156666 Klik om te bellen

Over Avecur BV

Avecur B.V.

Avecur is Nederlands grootste zelfstandige onafhankelijke pluimveepraktijk. De praktijk heeft tientallen jaren ervaring in de pluimveegeneeskunde en werkt met 9 erkende pluimveedierenartsen. De kennis die is opgedaan, wordt gebruikt voor een optimale begeleiding en een gedegen onderzoek voor uw bedrijf.

Avecur beschikt over een eigen sectiezaal en laboratoria ten behoeve van bacteriologisch en serologisch onderzoek. Vanuit onze apotheek kunnen wij u altijd direct voorzien van alle entstoffen en medicijnen tegen concurrerende prijzen. De praktijk beschikt over een eigen koeriersdienst. Deze koeriersdienst kan op uw verzoek kuikens halen voor onderzoek en bezorgt medicamenten voor een eventuele behandeling. De kartonnen dozen voor het vervoer van dieren worden gratis ter beschikking gesteld. Voor problemen van zoötechnische aard heeft de praktijk een samenwerkingsverband met specialisten op dat gebied.

Centraal Laboratorium voor Pluimvee

Het Centraal Laboratorium voor Pluimvee is een zelfstandige organisatie die onafhankelijk onderzoek doet naar ziekteverwekkers bij pluimvee. We bedienen de hele keten binnen de pluimveesector en kunnen ook voor dierenartsenpraktijken onderzoek verrichten. We hebben kennis in huis van alle soorten en rassen kippen, ganzen, eenden, kalkoenen, duiven en ander gevogelte. Pluimvee is onze passie, een gezond dier ons doel.

Agraplan Animal Health Products

Een ziekte waardoor veel uitval in een pluimveekoppel ontstaat, kost een pluimveehouder al snel veel geld. Door uw koppel regelmatig te laten onderzoeken, worden eventuele aandoeningen snel ontdekt en kunnen de dieren tijdig behandeld worden. Daarnaast is het belangrijk om ziekten te voorkomen. Dit kan door uw pluimvee een uitgebalanceerde voeding voor te schotelen. Door tijdig te sturen met de juiste Agraplan producten kunt u de mogelijke inzet van antibiotica reduceren.

Als Agraplan onderscheiden wij ons door het gebruik van hoogwaardige zuiver natuurlijke stoffen. In nauwe samenwerking met apothekers, dierenartsen, voerfabrikanten en pluimveehouders hebben wij een uitgekiend assortiment aan natuurlijke vloeibare aanvullende diervoeders voor drinkwater toepassingen.
De Agraplan producten hebben een jarenlange bewezen staat van dienst.

Foto's

Research makes the difference!

Avecur BV in het kort

Dieren

Landbouwdieren
Landbouwhuisdieren
Overig
Pluimvee
Vogels

Lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD)

Ja

Homeopathische diensten

Ja

Huisbezoek mogelijk

Ja

Onze locatie

Avecur BV


Maalstoel 6 7773 NN Hardenberg
088-0156666 Klik om te bellen