sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Oude Deldensestraat 31a
    7622 LM Borne
  • 0742663252

Dierenkliniek de Tweesprong

Ons team bestaat uit drie dierenartsen en vijf paraveterinaire assistenten.

Teamwork vinden wij erg belangrijk en hoewel wij in roosters werken en het kan voorkomen dat u niet altijd dezelfde dierenarts of assistente treft, zijn wij allen op de hoogte van het wel en wee van uw huisdier door ons dagelijkse patiëntenoverleg. Zowel onze dierenartsen als de assistenten volgen regelmatig nascholings-cursussen om bij te blijven met de ontwikkelingen op het gebied van de gezondheidszorg van uw huisdier.

De balie is geopend op werkdagen van 8.30-18.00 voor het maken van een afspraak; ophalen van voeding of medicijnen en vragen aan de assistente. Op donderdag is het mogelijk om ‘s avonds een afspraak te maken. De consulten bij de dierenarts of assistente zijn op afspraak. Indien u voorkeur heeft voor een bepaalde dierenarts of assistente dan kunt u dit aangeven, zodat de afspraak bij haar wordt ingepland.

Mocht u buiten onze openingstijden een dierenarts nodig hebben voor uw huisdier, dan kunt u gebruik maken van onze dienstregeling die wij hebben met klinieken in de buurt.

Zorg voor uw huisdier en service aan u, staan bij ons centraal. Wij hopen u en uw huisdier te mogen ontmoeten op onze kliniek en met u en uw huisdier een goede vertrouwensband op te bouwen.

Tot ziens in de kliniek!


Foto's van Dierenkliniek de TweesprongDierenkliniek de Tweesprong in het kort

Dieren

  • Honden / katten
  • Kleindieren

Huisbezoek mogelijk:

Ja

Lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD):

Ja

's avonds geopend:

Ja

Homeopathische diensten:

Nee

In het weekend geopend:

Nee

Online afspraak maken:

Ja