Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Barbarastraat 66
    6663 ML Lent
  • 06-51370078

Huidadvies voor Dieren

Huidadvies voor Dieren

Huidadvies voor Dieren is het bedrijf van dierenarts Kelly van Amersfort. Kelly is in 2013 afgestudeerd als dierenarts Gezelschapsdieren aan de Universiteit Utrecht - Faculteit Diergeneeskunde. Al vrij snel na haar afstuderen ontstond er een speciale interesse voor dermatologie. Sinds 2015 is zij lid van de European Society of Veterinary Dermatology (ESVD) en volgt zij regelmatig nascholing in binnen- en buitenland. 

Diensten

Huidadvies voor dieren is een adviesbureau voor eigenaren van huisdieren met huidproblemen of allergieën. Iedereen kan contact opnemen voor advies. Je kunt gebruik maken van een telefonisch of e-mailconsult. Behalve dat het voor een dierenarts bij wet verboden is om zonder het dier gezien te hebben een diagnose te stellen, is het bij huidproblemen vaak beter om het dier te zien. Twijfel je of heb je een korte vraag? Bel dan naar het gratis telefonisch spreekuur op dinsdag tussen 10-11 uur en woensdag tussen 17-18 uur.

Dierenarts Kelly werkt bij diverse dierenartspraktijken in Gelderland. Het is ook zonder doorverwijzing van uw eigen dierenarts mogelijk om een afspraak te maken voor een dermatologie consult.

Naast het delen van informatie via de website en Facebookpagina Huidadvies voor Dieren geeft Kelly ook lezingen en cursussen voor diereigenaren en professionals uit de dierenbranche. Vijf keer per jaar schrijft Kelly medische artikelen voor het vakblad (Trimmagazine) van de ABHB vakvereniging. Ook werkt Kelly als Dierenarts Consultant bij het bedrijf Maxani Animal Healthcare. 

Website

Voor meer informatie over Kelly, haar werkzaamheden en diensten verwijzen wij u naar www.huidadviesvoordieren.nl


Foto's van Huidadvies voor DierenDeze dierenarts in het kort

Dieren

  • Honden / katten
  • Kleindieren

Huisbezoek mogelijk:

Nee

Lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD):

Nee

's avonds geopend:

Ja

Homeopathische diensten:

Nee

In het weekend geopend:

Nee

Online afspraak maken:

Nee