sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Westerblokker 112/B
    1695 AK Blokker
  • 0229213131

DIERENKLINIEK BLOKKER-ZWAAG

Een moderne, klant- en diervriendelijke kliniek voor gezelschapsdieren: honden, katten, konijnen, knaagdieren en vogels. In de kliniek zijn drie spreekkamers ondergebracht, een eigen laboratorium, een zeer compleet ingerichte operatiekamer met voorbereidingsruimte, een röntgenkamer, een uitslaapkamer met couveuse en uiteraard een ruime wachtkamer. De kliniek is voorzien van klimaatbeheersing en beschikt over ruime parkeergelegenheid. Op onze site vindt u uitgebreide informatie over de zorg, die wij uw dier kunnen bieden en over het vakkundige team, dat daarbij voor u klaar staat.

Behandeling op afspraak
Wij werken uitsluitend op afspraak. Hierdoor is de wachttijd beperkt. Bij spoedgevallen stellen wij alles in het werk om onze cliënten zo snel mogelijk te kunnen helpen. Doordat de kliniek van ’s morgens half negen tot ’s avonds half negen open is kunnen wij u twaalf uur per dag van dienst zijn. Vaak is er meer dan een dierenarts aanwezig. Buiten onze openingstijden kunt u zonodig gebruik maken van de avond-, nacht- en weekenddienstregeling die wij met een aantal praktijken in West-Friesland hebben opgezet.

Voor het afhalen van (dieet)voer, vlooien- en ontwormingsmiddelen, herhalingsrecepten en het afhalen van bestelde producten, voor het wegen van uw huisdier en voor al uw vragen kunt u altijd gedurende de openingstijden zonder afspraak binnenlopen.


DIERENKLINIEK BLOKKER-ZWAAG in het kort

Dieren

  • Honden / katten
  • Kleindieren
  • Reptielen
  • Vogels

Huisbezoek mogelijk:

Ja

Lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD):

Ja

's avonds geopend:

Ja

Homeopathische diensten:

Nee

In het weekend geopend:

Nee

Online afspraak maken:

Nee