sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Helling 1
    5921 GT Venlo
  • 077-3823686

Dierenkliniek Blerick

U wilt iets weten over voer, ontwormen, ontvlooien of heeft problemen met uw huisdier? Loop eens vrijblijvend binnen!
De assistentes Tessa en Rachel zijn de hele dag aanwezig, en kunnen u wellicht al een eind op weg helpen.
We hebben van veel voer gratis probeerverpakkingen, vraag er gerust om. Voor behandeling en advies van vogels, konijnen en reptielen kunt u ook terecht, omdat dierenarts Suzanne van Dijck een bijzondere interesse heeft voor deze dieren. Zij zal u graag meer vertellen over de juiste verzorging en behandeling van bijvoorbeeld papegaaien en andere kromsnaveligen.

In Dierenkliniek Blerick vinden ook operaties en echoscopische onderzoeken plaats, maar voor digitale röntgenfoto’s, grotere operaties en specialistische onderzoeken nemen we uw huisdier mee naar de regionale dierenkliniek in Horst, in samenspraak en overleg met de eigenaar.


We zijn van 9.00 tot 19.00 geopend, voor bijvoorbeeld het afhalen van voer of medicijnen. De meeste Hill's dieetvoeders hebben wij op voorraad. Behandeling van huisdieren gaat altijd op afspraak. Dat was voor veel klanten even wennen in het begin, maar inmiddels ziet men de voordelen: u hoeft niet lang te wachten in een overvolle wachtkamer en wij kunnen de tijd nemen om uw huisdier goed na te kijken en behandelen.Dierenkliniek Blerick in het kort

Dieren

  • Honden / katten
  • Kleindieren
  • Reptielen
  • Vogels

Huisbezoek mogelijk:

Ja

Lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD):

Ja

's avonds geopend:

Nee

Homeopathische diensten:

Nee

In het weekend geopend:

Nee

Online afspraak maken:

Ja