sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Soestdijkerstraatweg 13
    1213 VP Hilversum
  • 035-6217620
  • Website

Dierenarts Soestdijkerstraatweg Hilversum

Wij hebben ons volledig toegelegd op de zorg van gezelschapsdieren. Naast 1ste lijns diergeneeskunde (de meest voorkomende behandelingen) wordt er binnen onze praktijk ook 2de lijns diergeneeskunde uitgevoerd (specialisatie orthopedie/chirurgie).
Door deze samenwerking met onze orthopeed/chirurg, een goed uitgeruste moderne praktijk en ervaren dierenartsen en paraveterinairen kunnen wij de meeste onderzoeken en operaties in onze eigen praktijk in Hilversum uitvoeren.

Om de wachttijd voor u en uw huisdier zo kort mogelijk te houden werken wij bij voorkeur op afspraak. Voor het afhalen van voer, medicijnen of vragen kunt u uiteraard wel altijd zonder afspraak binnen lopen. Bij onze praktijk is volop gratis parkeergelegenheid. Kijk ook op onze website.

Sinds december 2019 bieden wij u de optie om online via onze website een afspraak in te boeken. U gaat dan naar onze website en dan staat in de rechter boven hoek een blauwe knop met de titel: maak een afspraak. Via die link komt u op een website die u stap voor stap helpt met het maken van een afspraak op de door u gewenste tijd.

2020 is het jubileumjaar van de praktijk. In 1960 is de praktijk aan de Soestdijkerstraatweg opgericht en afgezien van een aantal verbouwingen en veranderingen aan de voorgevel is verder niets veranderd aan hoe de praktijk werkt. Dier en eigenaar staan nog steeds bovenaan!Dierenarts Soestdijkerstraatweg Hilversum in het kort

Dieren

  • Honden / katten
  • Kleindieren
  • Overig

Huisbezoek mogelijk:

Ja

Lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD):

Ja

's avonds geopend:

Nee

Homeopathische diensten:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Online afspraak maken:

Ja