sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Zandvoortselaan 70
    2106 CR Heemstede
  • 023-5291281

Stad & Land Dierenklinieken Heemstede

Sinds 2007 is de locatie Heemstede onderdeel van Stad & Land Dierenklinieken.

Gevestigd aan de Zandvoortselaan op de hoek met de Zandvoorter Allee is de praktijk gevestigd in een statig pand dat ooit aan het begin van de 20e eeuw is gebouwd als huisartsenpraktijk.

Sinds de overname is de kliniek grondig verbouwd, gerenoveerd en intern uitgebreid ten koste van het woonhuis. Naast een wachtruimte met receptie zijn er twee spreekkamers, een opname voor dieren, een operatiekamer, een voorbereidingsruimte voor veterinaire ingrepen, een laboratorium voor bloedonderzoek en microscopie, een apotheek en kantine voor de medewerkers.

Uiteraard is de kliniek voorzien van moderne apparatuur voor de behandeling van dieren. Gasanaesthesie met bewaking voor operatiepatiënten, bloedanalyse-apparatuur en een scan voor het uitvoeren van echo’s van buik en dracht. Uniek is de aanwezigheid om röntgenfoto’s van het gebit te kunnen maken, de zogenaamde dentale röntgenunit, en de bijbehorende apparatuur om het gebit van dieren optimaal te kunnen behandelen en gezond te houden.

Gebitsbehandelingen in Heemstede

De patiënten waarbij uitgebreide gebitsbehandelingen nodig zijn, worden vanuit de locaties in Amsterdam en Badhoevedorp verwezen naar de dierenarts in Heemstede. Andersom wordt voor röntgenfoto’s van buik, borst en ledematen verwezen naar de locatie in Amsterdam. Daar is een digitaal röntgensysteem dat haarscherpe foto’s kan maken.

Er bestaan plannen om de dierenkliniek uit te breiden aan de voor- en achterkant. In 2015 hopen we daar meer duidelijk over te krijgen.


Foto's van Stad & Land Dierenklinieken HeemstedeStad & Land Dierenklinieken Heemstede in het kort

Dieren

  • Honden / katten
  • Kleindieren

Huisbezoek mogelijk:

Ja

Lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD):

Nee

's avonds geopend:

Ja

Homeopathische diensten:

Nee

In het weekend geopend:

Nee

Online afspraak maken:

Ja