De Graafschap Dierenartsen


Kraakselaan 60 6981 HH Doesburg
0313-475162 Klik om te bellen

Over De Graafschap Dierenartsen

De Graafschap Dierenartsen is een moderne gemengde praktijk in de Achterhoek (Gelderland). Met onze Landbouwhuisdierenlocatie in Steenderen, Paardenkliniek in Vorden en Gezelschapsdierenklinieken in Vorden en dependances en Doesburg, Eerbeek, Ruurlo, Velp, Wehl, Zutphen-centrum en Zutphen-Leesten staan wij garant voor hoogwaardige 24-uurs dienstverlening. Kijk voor meer informatie en ook voor bereikbaarheid gezelschapsdieren buiten openingstijden op onze website.

Binnen onze gehele praktijk zijn circa 40 dierenartsen en meer dan 60 (paraveterinair) dierenartsassistenten werkzaam. Hoogwaardige veterinaire dienstverlening vinden wij belangrijk. De tevredenheid van de cliënt en het welzijn van het dier staan hierbij centraal.

Onze diersoort gedifferentieerde teams van 7 tot 21 dierenartsen bieden naast eerstelijns geneeskunde ook meer gespecialiseerde zorg op het gebied van chirurgie, endoscopie, oogheelkunde, orthopedie en medische beeldvorming met behulp van echo, röntgenfoto en CT-scan. Daarnaast zijn wij een erkend inseminatiestation voor paarden.
Onder één dak vindt u bij ons ook een Europees erkend voortplantingsspecialist, Europees erkend oogspecialist, osteopaat, fysiotherapeut, orthopedisch hoefsmid, kynologisch gedragstherapeut en twee hondentrimsalons.
Door een nauwe samenwerking tussen de personen werkzaam in de genoemde vakgebieden kunnen wij uw dier een optimale zorg verlenen.

Voor onze gezelschapsdieren dienstverlening buiten openingstijden werken wij samen met de Spoedkliniek van Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem.

De Graafschap Dierenartsen in het kort

Dieren

Honden / katten
Kleindieren
Landbouwdieren
Landbouwhuisdieren
Paarden

Lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD)

Ja

Huisbezoek mogelijk

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Online afspraak maken

Ja

Onze locatie

De Graafschap Dierenartsen


Kraakselaan 60 6981 HH Doesburg
0313-475162 Klik om te bellen