Delta Dierenartsen


Plein 7 8256 AZ Biddinghuizen
0321 332888 Klik om te bellen

Over Delta Dierenartsen

Delta Dierenartsen: dierenarts voor honden, katten, konijnen en kleine knaagdieren

Bij Delta Dierenartsen geloven wij dat écht goede diergeneeskunde altijd begint met vertrouwen en relaties. Wij geloven dat een goede dierenarts altijd klaar staat om antwoorden te geven bij diergeneeskundige problemen en dat een goede dierenarts er is om zorgen zoveel mogelijk weg te nemen. Onze zorg is dat u over uw dierbare huisdier geen zorgen heeft. In goede en in slechte tijden. Daarvoor werken we met het hele team. In ons dierenziekenhuis in Dronten en onze vestiging in Biddinghuizen doen we dit elke dag, met hart en ziel. Dierenarts Toya de Koning en dierenarts Dennis van Klingeren staan samen met de assistentes voor u klaar !

U bent u welkom met uw hond, kat, konijn of kleine knager voor:


Bloeddrukmeting
Delta Zorg Plan
Digitale Röntgen
Diabetesbegeleiding
Eerstelijns en Tweedelijns Operaties
Echografie zoals bv. Hartecho onderzoek
Endoscopie (Rhinoscopie)
Euthanasie- / Afscheidskamer
Gedragstherapeut
Gescheiden honden- en kattenverblijfruimtes
Gewichtsconsult
Kattenwachtkamer
Katvriendelijke Praktijk (Gold Level in accreditatie)
Keizersnedes
Laboratorium: Bloed- , Huid-, Urine- en Ontlastingsonderzoek
Medische Trimsalon voor Huid & Vachtproblemen
Officieel HD/ED onderzoek
Puppyconsult
Progesteron bepaling aan de praktijk
Quarantaine
Tandheelkundige behandelingen (gebitsbehandelingen)
Titeren (Erkend Vacci-check Dierenarts)
Vaccinaties en gezondheidscontrole
Informatie en advies

- Medische Salon voor Huid- en Vachtverzorging. In deze salon worden vooral honden behandeld. Op een medische, professionele manier, adequaat geholpen bij een huid- of vachtprobleem. Deze salon is te bereiken via de zijingang. De zijingang is geschikt voor minder validen. Onze dierenartsen die de dieren met een huidprobleem behandelen, worden in de salon bijgestaan door onze gediplomeerde paraveterinair / hondentrimster.

- Endoscopie. Scopie van de neus (rhinoscopie), het keelgebied, luchtpijp en lagere luchtwegen (tracheoscopie, bronchoscopie) en oren (otoscopie) behoort tot de mogelijkheden

- Echografie. Zoals bijvoorbeeld: Hart, Buik en Dracht onderzoek.
Redenen van het bezoek kunnen een hartruis zijn zonder dat er verdere symptomen zijn, maar ook benauwdheid, hoestklachten of een verminderd uithoudingsvermogen of screeningsonderzoek.

- Stiltekamer / Euthanasiekamer
Voor die momenten waar je als dierenliefhebber liever nog niet aan denkt, maar waar iedere dierenvriend ooit mee te maken gaat krijgen. Tegelijkertijd is dit één van de moeilijkste dingen als huisdiereigenaar. In Dronten kunt u op een waardige manier en in alle rust en privacy afscheid kunnen nemen van uw maatje. Wij nemen alle tijd voor u en uw huisdier zodat het vredig en rustig zonder pijn kan inslapen. Na het overlijden van uw huisdier kunt u blijven zolang u wilt. Na afloop kunt u de praktijk via de zijingang verlaten en komt u direct op de parkeerplaats. U hoeft de praktijk niet via de wachtkamers en de hoofdingang hoeft te verlaten.

- Katvriendelijke Praktijk
Wij hebben respect voor de wensen van uw kat Als dierenarts in Dronten en Biddinghuizen hebben wij gekozen om deel te nemen aan het programma van de International Cat Care. Voor het programma moet een dierenartspraktijk bewijzen dat ze aan strenge criteria voldoen. Zo moet de dierenarts speciale faciliteiten hebben voor katten en de dierenartsen en dierenarts-assistentes een professionele katvriendelijke houding hebben.

Wij gaan voor Goud!
Voor het gouden Cat Friendly Clinic certificaat moet een dierenartsenpraktijk of dierenziekenhuis aan de hoogste criteria van het ISFM  voldoen. Delta Dierenartsen in Dronten gaat zelfs op sommige punten nog verder dan de ISFM criteria.

Foto's

delta dierenartsen

Delta Dierenartsen in het kort

Dieren

Honden / katten
Kleindieren
Overig

Lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD)

Ja

Huisbezoek mogelijk

Ja

Onze locatie

Delta Dierenartsen


Plein 7 8256 AZ Biddinghuizen
0321 332888 Klik om te bellen