Delta Dierenartsen


De Dommel 8A 8253 PL Dronten
0321-312152 Klik om te bellen

Over Delta Dierenartsen

Delta Dierenartsen is de dierenarts in Dronten en Biddinghuizen waar persoonlijke aandacht en de zorg voor uw huisdier voorop staan. Wij behandelen in onze kliniek huisdieren zoals hond, kat, konijn, fret en kleine knaagdieren. Dierenarts Toya de Koning en dierenarts Dennis van Klingeren staan samen met de assistentes voor u klaar !

Naast de normale zorg zoals vaccinaties en operaties beschikken wij over apparatuur voor uitgebreid onderzoek bij ingewikkelde problemen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een echo-apparaat, röntgenapparatuur en bloedanalyse machines.

Speciaal voor de risico-patiënt (bijvoorbeeld hoge leeftijd of ernstig ziek) en voor konijnen/knaagdieren beschikken wij over gasanesthesie. Dit vermindert het risico van diverse operaties.

Voor eventuele vragen of het maken van een afspraak kunt u ons altijd even bellen. Ook voor adviezen omtrent gezonde voeding en verzorging van uw huisdier bent u van harte welkom.

Onze gezelschapsdierenpraktijk is makkelijk bereikbaar en mede daarom weten inmiddels ook klanten uit de rest van Flevoland en de wijde omgeving ons goed te vinden.

Hopelijk mogen wij u binnenkort begroeten op één van onze lokaties!

Delta Dierenartsen in het kort

Dieren

Honden / katten
Kleindieren

Huisbezoek mogelijk

Ja

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Delta Dierenartsen


De Dommel 8A 8253 PL Dronten
0321-312152 Klik om te bellen