Dierenarts Deventer


Hoge Hondstraat 115 7413 CE Deventer
0570-623433 Klik om te bellen

Over Dierenarts Deventer

Dierenarts Deventer is een algemene eerstelijnspraktijk met enkele specialismen. Onder eerstelijns behandelingen worden alle dagelijks voorkomende en eenvoudige zaken verstaan.

Onder tweedelijns behandelingen worden de onderzoeken en behandelingen verstaan die uitgebreidere diagnostiek vergen en meer specialistische kennis zowel bij onderzoek als behandeling. In ons geval is dat de tandheelkunde, orthopedie en acupunctuur.
Voor alle eerstelijns behandelingen en second opinions kan de eigenaar een afspraak maken bij de assistente voor een consult. Dit kan varieren van een huisdier dat zich ogenschijnlijk niet goed voelt, een vaccinatie tot b.v. een aangereden dier. Voor operaties als castraties of sterilisaties (die iha tussen 6-16 maanden) worden gedaan hoeft niet eerst een afspraak te worden gemaakt voor een consult.

Voor veel andere ingrepen, tweede lijns onderzoeken en behandelingen is het vaak wel nodig het dier eerst te hebben gezien en zal dus ook eerst een consult moeten worden afgesproken.

De terreinen waarop extra expertise aanwezig is en waarbij patienten ook vaak op doorverwijzing van hun eigen dierenarts komen, dat zijn onze specialismen.

Dit is op het gebied van de tandheelkunde, orthopedie, acupunctuur en fysiotherapie.

Foto's

Dierenarts Deventer in het kort

Dieren

Honden / katten
Kleindieren
Overig
Paarden
Reptielen
Vogels

Lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD)

Ja

Homeopathische diensten

Ja

Huisbezoek mogelijk

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Online afspraak maken

Ja

Artikelen

Feestelijke dagen met uw huisdier!

Vuurwerkangst natuurlijk: In november begint meestal al het harde knallen van vuurwerk. Voor veel dieren is dit heel angstig. Voorkomen is beter dan genezen, maar als uw dier een nare ervaring heeft...

Maand van het gebit 2017: Gebits verzorging voor uw dier.

Maand van het gebit: Wij van Dierenarts Deventer en Holten hebben gebitsverzorging en de zorg van het gebit hoog in het vaandel. Tandheelkunde is een specialisme van dierenarts Minnema. Graag geven wij...

Onze locatie

Dierenarts Deventer


Hoge Hondstraat 115 7413 CE Deventer
0570-623433 Klik om te bellen