Dierenarts Praktijk Den Bommel


Johan Frisolaan 52 3258 AJ Den Bommel
0681183711 Klik om te bellen

Over Dierenarts Praktijk Den Bommel

Dierenarts op het mooie eiland goeree overflakkee met een passie voor dieren. Omdat ik een kleine praktijk heb, zonder personeel, kan ik als dierenarts zeer voordelige tarieven hanteren,en toch een optimale zorg bieden. Ik kom ook bij u thuis met de service dierenarts komt aan huis.   Ik behandel uw dier op een professionele en zorgzame manier waarbij het welzijn van uw huisdier steeds op de eerste plaats komt. Persoonlijk contact met u als eigenaar speelt hierin een belangrijke rol. Ik neem dan ook alle tijd voor een consult. Als u het wil, combineer ik traditionele chinese diergeneeskunde (holistisch) met westerse diergeneeskunde. Ik kijk daarbij naar het hele dier, en niet alleen naar die ene aandoening, de zogenaamde holisitische diergeneeskunde.

Uiteraard kunt u bij mij ook terecht voor alle reguliere eerstelijns diergeneeskundige behandelingen.

 

Introductie:

?

Odette Radier, is de dierenarts en holistisch dierenarts van dierenartspraktijk Den Bommel, en heeft zich toegelegd op zowel de Traditionele Chinese diergeneeskunde  (holistisch) als de westerse diergeneeskunde. Odette heeft reeds 19 jaar ervaring als dierenarts voor gezelschapsdieren en heeft onlangs de opleiding van de IVAS (international veterinary acupuncture society),voor veterinaire acupunctuur met een succesvol examen afgesloten (voor de IVAS certificering zijn nog een aantal extra vereisten waar ik nog aan bezig ben).

U kan bij bij dierenartspraktijk Den Bommel terecht voor consulten, vaccinaties, gebitsbehandelingen en eerstelijns operaties.

Tevens kan ik uw dier vanuit holistisch oogpunt behandelen, dit houdt in dat ik als dierenarts naar uw dier in zijn geheel kijk en naar de achterliggende oorzaak van de ziekte van uw dier. Een holistische  behandeling bij mij, bestaat uit acupunctuur evt. aangevuld met kruiden, voedingssuplementen en een aangepaste voeding.

De operaties kunnen indien gewenst ondersteund worden met acupunctuur. Groot voordeel hiervan is dat er minder pijnstillers en narcose nodig zullen zijn, en uw dier eerder zal herstellen. 

 

Acupunctuur:

?

Acupunctuur bestaat al ruim 3000 jaar en is afkomstig uit China. De westerse arts gaat op zoek naar een preciese oorzaak van een ziekte, en zal aan de hand daarvan een behandeling instellen. De chinese dierenarts kijkt naar het dier als geheel, zowel de lichamelijke als geestelijke kenmerken worden mee genomen. Uiteindelijk leidt dit niet tot een westerse diagnose, maar een patroon, er is een bepaald disharmonie in het dier en deze zal de chinese dierenarts behandelen. Bijvoorbeeld bij artrose van een gewricht zal een westerse dierenarts een pijnstiller voorschrijven en misschien een voedingssupplement. De dierenarts met een holistische/chinese aanpak zal gaan kijken wat de achterliggende oorzaak van de artrose is, dit kan bv een stagnatie van bloed en qi zijn, met als achterliggende oorzaak niet goed werkende milt, nieren of lever. De behandeling zal bestaan uit het opheffen van de stagnatie en het verbeteren van de functie van de lever, nieren en milt. Dit zal ertoe lijden dat de pijn in het gewricht sterk verminderd, de doorbloeding wordt beter en het humeur van uw dier zal ook verbeteren. Het kan ook zijn dat de vacht beter wordt en uw dier geen maag-darmklachten meer heeft. 

  Hier een overzicht van mijn diensten als dierenarts en holistisch dierenarts: ?
 • acupunctuur (honden, katten paarden, konijnen)
 • vaccinaties
 • sterilisatie & castratie
 • eerstelijns chirurgische ingrepen
 • gebitsreiniging
 • advies over verzorging en voeding (o.a. begeleiding van dieren met overgewicht)
 • urineonderzoek
 • bloedonderzoek 
 • chippen
 • euthanasie
 • dierenarts aan huis
 • dryneedling (voor honden katten en paarden)
 • lecher antenne
?

 

 

Dierenarts Praktijk Den Bommel in het kort

Dieren

Honden / katten
Kleindieren
Overig
Paarden
Reptielen
Vogels

Homeopathische diensten

Ja

Huisbezoek mogelijk

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Online afspraak maken

Ja

Onze locatie

Dierenarts Praktijk Den Bommel


Johan Frisolaan 52 3258 AJ Den Bommel
0681183711 Klik om te bellen