Dierenartsenpraktijk Boonstra


Kooiweg 18 8488 AP Nijeholtwolde
06-15520103 Klik om te bellen

Over Dierenartsenpraktijk Boonstra

De praktijk is centraal gelegen tussen Heerenveen en Wolvega, in een prachtige omgeving. Wij zijn dé dierenarts voor uw huisdier in een vrijgevestigde zelfstandige praktijk. Dit houdt in dat wij volledig onafhankelijk zijn. Doordat wij uitsluitend op afspraak werken, hoeft u nooit lang te wachten. Bovendien kunt u voor de deur parkeren. Wij beschikken over ruime ervaring in combinatie met een gloednieuwe praktijk. 

U kunt bij ons terecht voor preventieve en curatieve zorg van uw huisdier. Daarnaast leveren wij ook zorg voor paarden en kleine herkauwers, zoals schapen en geiten. Wij behandelen geen reptielen en/of vogels (uitgezonderd postduiven).

Voor spoed zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar.

Onze kernwaarden zijn:

  • Kwaliteit
  • Onafhankelijk
  • Betrokken
  • Duidelijke communicatie
  • Rustige en respectvolle benadering van uw dier

Kwaliteit begint bij kennis, regelmatig nascholing van de verschillende vakgebieden is onmisbaar. Op die manier kunnen wij zorg leveren naar de laatste inzichten. Wij zijn betrokken bij u en uw dier en een persoonlijke benadering staat hoog in ons vaandel. De juiste apparatuur voor handen, goede opname mogelijkheden en alles in goed overleg is ons recept voor de beste zorg. Wij staan tijdens kantoortijden klaar voor u, maar mocht het nodig zijn ook avonds, nachts en in het weekend.  Daarnaast schromen wij niet om u en uw huisdier door te verwijzen naar een collega (specialist) als wij daar de noodzaak van zien. 
 

Dierenartsenpraktijk Boonstra in het kort

Dieren

Honden / katten
Kleindieren
Landbouwhuisdieren
Paarden

Huisbezoek mogelijk

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Dierenartsenpraktijk Boonstra


Kooiweg 18 8488 AP Nijeholtwolde
06-15520103 Klik om te bellen