Dierenartspraktijk Edam


Schepenmakersdijk 20 1135 AG Edam
0299748071 Klik om te bellen

Over Dierenartspraktijk Edam

Bij Dierenartspraktijk Edam werken ervaren dierenartsen die graag voor u klaar staan. De praktijk wordt bestempeld als laagdrempelig en biedt uitgebreide diergeneeskundige hulp voor al uw huisdieren en paarden. Persoonlijk contact tussen eigenaar en dierenarts staat bij ons hoog in het vaandel.

U kunt bij ons terecht voor de preventieve zorg zoals vaccineren, gezondheidscontroles en advies over ontwormen en behandeling tegen vlooien. Daarnaast helpen wij zieke huisdieren en voeren verschillende (spoed) operaties uit. De praktijk is zodanig ingericht en van moderne apparatuur, zoals mobiele rontgen, mobiele echo, bloedanalyse en gasanesthesie, voorzien, dat het grootste deel van voorkomende klachten kan worden onderzocht en behandeld.

Indien u contact met ons opneemt maken wij een passende afspraak. We kunnen u aan huis, op stal of op de praktijk helpen.

Tijdens de inloop-spreekuren bent u ook zonder afspraak welkom.

Wij werken elke werkdag op afspraak en hebben op maandag en vrijdag in de avond een inloopspreekuur en woensdag in de middag tussen 15u en 17u.

Dierenartspraktijk Edam in het kort

Dieren

Honden / katten
Kleindieren
Paarden
Vogels

Lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD)

Ja

Huisbezoek mogelijk

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Online afspraak maken

Ja

Onze locatie

Dierenartspraktijk Edam


Schepenmakersdijk 20 1135 AG Edam
0299748071 Klik om te bellen