Dierenkliniek de Tweesprong


Oude Deldensestraat 31a 7622 LM Borne
0742663252 Klik om te bellen

Over Dierenkliniek de Tweesprong

Ons team bestaat uit drie dierenartsen en vijf paraveterinaire assistenten.

Teamwork vinden wij erg belangrijk en hoewel wij in roosters werken en het kan voorkomen dat u niet altijd dezelfde dierenarts of assistente treft, zijn wij allen op de hoogte van het wel en wee van uw huisdier door ons dagelijkse patiëntenoverleg. Zowel onze dierenartsen als de assistenten volgen regelmatig nascholings-cursussen om bij te blijven met de ontwikkelingen op het gebied van de gezondheidszorg van uw huisdier.

De balie is geopend op werkdagen van 8.30-18.00 voor het maken van een afspraak; ophalen van voeding of medicijnen en vragen aan de assistente. Op donderdag is het mogelijk om ‘s avonds een afspraak te maken. De consulten bij de dierenarts of assistente zijn op afspraak. Indien u voorkeur heeft voor een bepaalde dierenarts of assistente dan kunt u dit aangeven, zodat de afspraak bij haar wordt ingepland.

Mocht u buiten onze openingstijden een dierenarts nodig hebben voor uw huisdier, dan kunt u gebruik maken van onze dienstregeling die wij hebben met klinieken in de buurt.

Zorg voor uw huisdier en service aan u, staan bij ons centraal. Wij hopen u en uw huisdier te mogen ontmoeten op onze kliniek en met u en uw huisdier een goede vertrouwensband op te bouwen.

Tot ziens in de kliniek!

Foto's

Dierenkliniek de Tweesprong in het kort

Dieren

Honden / katten
Kleindieren

Lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD)

Ja

Huisbezoek mogelijk

Ja

's avonds geopend

Ja

Online afspraak maken

Ja

Onze locatie

Dierenkliniek de Tweesprong


Oude Deldensestraat 31a 7622 LM Borne
0742663252 Klik om te bellen