Dierenkliniek Etten-Leur


Lange Brugstraat 93 4871 CN Etten-Leur
076-5328803 Klik om te bellen

Over Dierenkliniek Etten-Leur

Dierenkliniek Etten-Leur is gelegen aan de Lange Brugstraat op de doorgaande naar Breda-Prinsenbeek en Zevenbergen. De kliniek grenst aan de nieuwbouwwijk Schoenmakershoek. De kliniek richt zich uitsluitend op gezelschapsdieren en beschikt over alle moderne benodigde faciliteiten om goede eerstelijns diergeneeskunde te verzorgen. De kliniek vindt het belangrijk dat er tijd en aandacht is voor iedere patiënt. Daarom is er gekozen voor een kleinschalige aanpak. Er is hierdoor altijd een bekend gezicht aanwezig en is er persoonlijke herkenning van u en uw huisdier. Daarnaast woont de dierarts boven en naast de kliniek, zodat er altijd toezicht is op uw opgenomen huisdier.

Bij Dierenkliniek Etten-Leur wordt uitsluitend gewerkt op afspraak, zodat de wachttijden tot een minimum beperkt kunnen worden en er tijd en rust is om stil te staan bij de zorgbehoefte van uw huisdier. Vanzelfsprekend komt u bij Dierenkliniek Etten-Leur voor behandeling en controle van uw huisdier, maar kan het soms nodig zijn dat er aanvullende producten noodzakelijk zijn voor de gezondheid van uw huisdier. Hierbij kan onder meer gedacht worden aan dieetvoeding die uw huisdier in specifieke situaties (bijvoorbeeld overgewicht, nierproblemen of suikerziekte) gezond houden. Ook moet u denken aan producten om teken bij uw huisdier te verwijderen of middelen om vlooien te voorkomen. Vanzelfsprekend kunt u bij Dierenkliniek Etten-Leur voor deze producten terecht.

Dierenkliniek Etten-Leur is geopend op de volgende tijden:

Maandag 8:00 - 19:00 Dinsdag: 8:00 - 19:00 Woensdag: 8:00 - 19:00 Donderdag: 8:00 - 19:00 Vrijdag: 8:00 - 19:00 Zaterdag/zondag Dienstregeling                      

Dierenkliniek Etten-Leur in het kort

Dieren

Honden / katten
Kleindieren
Overig
Pluimvee
Reptielen
Vogels

Huisbezoek mogelijk

Ja

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Dierenkliniek Etten-Leur


Lange Brugstraat 93 4871 CN Etten-Leur
076-5328803 Klik om te bellen