Dierenkliniek Ridderkerk


Jacob Catsstraat 3 2985 BE Ridderkerk
085-2731919 Klik om te bellen

Over Dierenkliniek Ridderkerk

Uw dier, onze zorg

Wist u dat Dierenkliniek Ridderkerk een van de grootste gezondheidscentra voor gezelschapsdieren is in heel Nederland? En dat we alle dagen van het jaar, 24 uur per dag, voor uw dier klaar staan in onze praktijk zodat u zeker weet dat u op ons kan rekenen?

Deze zorg kunnen wij u bieden dankzij een toegewijd team van dierenliefhebbers bestaand uit ruim 100 personen, waaronder dierenartsspecialisten, dierenartsen, dierenartsassistentes en ondersteunend personeel. Verdeeld over vestigingen in Ridderkerk, Rotterdam-IJsselmonde, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambachte en Barendrecht waar we over de gezondheid van duizenden dieren: honden ,katten, konijnen, fretten, maar ook knaagdieren, reptielen, vissen en vogels verwelkomen we. Naast dagelijkse zorg zoals inentingen en gezondheidschecks kunnen we nog veel meer.

Door de jaren heen is Dierenkliniek Ridderkerk steeds bekender geworden om het bieden van hooggespecialiseerde zorg en ontvangen we regelmatig patiënten van andere klinieken voor verdergaand onderzoek. Maar onze dierenartsen en specialisten kunnen ook overweg met echografie, tandheelkunde, oogheelkunde, röntgendiagnostiek en te veel om verder nog op te noemen. 

Dierenkliniek Ridderkerk in het kort

Dieren

Honden / katten
Kleindieren
Overig
Pluimvee
Reptielen
Vogels

Lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD)

Ja

Huisbezoek mogelijk

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Online afspraak maken

Ja

Onze locatie

Dierenkliniek Ridderkerk


Jacob Catsstraat 3 2985 BE Ridderkerk
085-2731919 Klik om te bellen