Dierenziekenhuis Drechtstreek locatie Sterrenburg


Planetenlaan 11 3318 JJ Dordrecht
078-6170708 Klik om te bellen

Over Dierenziekenhuis Drechtstreek locatie Sterrenburg

In onze vestiging Sterrenburg zit het Tandheelkundig Centrum voor Dieren gevestigd. Het hele jaar door kunt u bij ons terecht voor gebitscontrole en uitleg over gebitsverzorging, dit gaat allemaal op afspraak. Met behulp van een digitaal röntgenapparaat worden hier de tweedelijns gebitsbehandelingen uitgevoerd. Denk hierbij aan gecompliceerde extracties, vullingen, wortelkanaalbehandelingen en vitale pulpa overkappingen.

 

Natuurlijk kunt u ook terecht voor de 'normale' eerstelijns diergeneeskunde, denk hierbij aan een vaccinatie, jeukklachten, kale plekken of een zieke hond, kat of knaagdier. Ook kunt u hier terecht voor operatie's als bulten verwijderen, sterilisatie en castratie. Met behulp van gasnarcose zorgen wij bij iedere patiënt voor een zo veilig mogelijke narcose!

 

Op deze vestiging kunt u, iedere werkdag, op afspraak terecht tussen 8.30-19.00. Deze locatie ligt nabij het winkelcentrum Sterrenburg. Bel voor het maken van een afspraak naar: 078-6170708. Buiten onze openingstijden kunt u voor spoedgevallen bellen naar: 078-6160023. Op zaterdag is er inloopspreekuur van 10.00-13.00 in onze vestiging Stadspolder.

 

Dierenziekenhuis Drechtstreek staat voor goede, vooruitstrevende en klantgerichte diergeneeskunde voor gezelschapsdieren. Dit vind u terug voor in onze vestigingen.

Graag tot ziens!

Dierenziekenhuis Drechtstreek locatie Sterrenburg in het kort

Dieren

Honden / katten
Kleindieren

's avonds geopend

Ja

Online afspraak maken

Ja

Onze locatie

Dierenziekenhuis Drechtstreek locatie Sterrenburg


Planetenlaan 11 3318 JJ Dordrecht
078-6170708 Klik om te bellen