Diergeneeskundig Centrum Beek


Julianalaan 7/A 6191 AL Beek
0464371885 Klik om te bellen

Over Diergeneeskundig Centrum Beek

Diergeneeskundig Centrum in Beek is al jaar en dag een begrip in Beek en omgeving. In het centrum werken onder de bevlogen leiding van drs. Peter Boskamp, 6 dierenartsen en 5 paraveterinairs. Daarmee is de praktijk één van de grootste in de regio. Maar hoe groot ook, de dieren staan bij ons altijd bovenaan! We zijn er trots op dat we bijna al onze patiënten bij naam kennen. Ze zijn bij ons geen nummer! 

Diergeneeskundig Centrum Beek kenmerkt zich door de tijd die wij voor uw huisdier nemen, of u nu komt op het spreekuur of op afspraak. We geven elk dier de zorg en aandacht die het nodig heeft en verdient! Dat is ook de enige manier om een goed en gedegen onderzoek te doen om te komen tot een gefundeerde diagnose.  

En dat maakt onze aanpak ook zo uniek. Uw dier staat centraal, vandaar dat wij dus ook voor een holistische aanpak kiezen. Bij deze vorm van diergeneeskunde richt men zich in tegenstelling tot wat in de normale reguliere diergeneeskunde gebruikelijk is, niet enkel en alleen op de klacht van de patiënt. Meer informatie vindt u op www.dgkcentrum-beek.nl

Diergeneeskundig Centrum Beek in het kort

Dieren

Duiven
Honden / katten
Kleindieren
Landbouwdieren
Landbouwhuisdieren
Overig
Paarden
Pluimvee
Vogels

Lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD)

Ja

Huisbezoek mogelijk

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Online afspraak maken

Ja

Onze locatie

Diergeneeskundig Centrum Beek


Julianalaan 7/A 6191 AL Beek
0464371885 Klik om te bellen