Mediscent Dierenkliniek


Zuiderspoorstraat 15-1 7512 AX Enschede
053 206 8410 Klik om te bellen

Over Mediscent Dierenkliniek

Welkom bij MediScent,

Op zoek naar de meest complete, maar betaalbare veterinaire zorg?

U wilt als eigenaar van een dier graag de beste zorg voor uw huisdier. Dierenkliniek Mediscent is een praktijk waar u terecht kunt voor alle gezondheidsgerelateerde zaken van uw huisdier, preventief zowel als curatief. Onze kliniek is volledig uitgerust met de modernste apparatuur die nodig is voor het stellen van de juiste diagnose bij uw dier. Ook beschikken wij over geavanceerde apparatuur waarmee we behandelingen kunnen instellen en operaties kunnen uitvoeren.


Voorbeelden daarvan zijn eerste- en tweedelijns tandheelkundige zorg, digitale röntgendiagnostiek, 3D-echoapparatuur met kleuren doppler, laserchirurgie, IM3 dentale behandelunit, intra oraal röntgensysteem, cone beam CT en veilige inhalatie-anaesthesie met bewakingsapparatuur. Ook laboratoriumdiagnostiek van bloed, urine en ontlasting behoort tot de mogelijkheden. Zo kunnen we hematologisch bloedonderzoek, chemisch bloedonderzoek, bacteriologisch en mycologisch onderzoek doen.

Tevens kunt u bij ons terecht voor acupunctuur en lasertherapie. Ons doel is om u en uw huisdier de beste diergeneeskundige zorg te kunnen aanbieden, en dit tegen een faire prijs. Dit doen we door ons voortdurend bij te scholen binnen onze vakgebieden en te investeren in moderne apparatuur.

Mediscent Dierenkliniek in het kort

Dieren

Honden / katten
Kleindieren

Lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD)

Ja

Homeopathische diensten

Ja

Huisbezoek mogelijk

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Online afspraak maken

Ja

Onze locatie

Mediscent Dierenkliniek


Zuiderspoorstraat 15-1 7512 AX Enschede
053 206 8410 Klik om te bellen