Nanda Dierenkliniek


Rijnlaan 25b 8032 JZ Zwolle
038-4544059 Klik om te bellen

Over Nanda Dierenkliniek

Ik ben Nanda. Ik heb in 2010 deze praktijk geopend omdat ik het niet prettig vind dat de diergeneeskunde net zo onpersoonlijk aan het worden is als de humane geneeskunde. Vermoedelijk hebben wij dankzij u en onze manier van werken een vliegende start gemaakt en is Nanda Dierenarts een gigantisch succes geworden.

Ons doel is zoveel mogelijk persoonlijke aandacht voor u en uw dier. Wij geven een duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot een diagnose of behandeling. Wij willen dat u als eigenaar zelf een keuze maakt over de te volgen behandeling, maar uiteraard zal de betreffende dierenarts u hierbij begeleiden.

Er wordt enkel op afspraak gewerkt om ervoor te zorgen dat u en uw huisdier nooit lang hoeven te wachten. Op die manier scheelt het u tijd, het huisdier ervaart minder stress en wij hebben voldoende tijd om een goede diagnose en behandeling in te stellen zonder ons te hoeven haasten.

Sinds kort is het ook mogelijk om een dierenarts op huisbezoek te laten komen wanneer uw dier ziek is of gevaccineerd moet worden.

Nanda Dierenkliniek in het kort

Dieren

Honden / katten
Kleindieren
Overig
Reptielen
Vogels

Lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD)

Ja

Huisbezoek mogelijk

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Nanda Dierenkliniek


Rijnlaan 25b 8032 JZ Zwolle
038-4544059 Klik om te bellen