Stad & Land Dierenklinieken Badhoevedorp


Sloterweg 162 1171 CV Badhoevedorp
020-6595555 Klik om te bellen

Over Stad & Land Dierenklinieken Badhoevedorp

De kliniek is gevestigd aan de Sloterweg. Voor de klanten heeft de kliniek de beschikking over een eigen parkeerterrein voor 5 auto’s naast het viaduct van de A9. Vanaf dit parkeerterrein is het over het voetpad zo’n 20 meter lopen en dan bent u bij de entree van de praktijk.

De kliniek is op werkdagen geopend van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 18.00 uur (met uitzondering van dinsdagmiddag, dan zijn wij gesloten) Er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt wat betekent dat u nooit lang hoeft te wachten voor u en uw huisdier aan de beurt zijn.

De kliniek beschikt over een apotheek, een ruime spreekkamer, een opname en een operatiekamer waar chirurgisch ingrepen plaats vinden.

Ook heeft de vestiging in Badhoevedorp de beschikking over bloedanalyseapparatuur waardoor we in staat zijn snel en nauwkeurige waarneming te kunnen doen. Voor uitgebreide diagnostiek zoals röntgenfoto’s en echografie wordt intern verwezen naar de hoofdvestiging. Datzelfde wordt ook gedaan voor risicopatiënten die een operatie moeten ondergaan omdat de hoofdvestiging de beschikking heeft over gasnarcose en uitgebreide bewakingsapparatuur.

Bij spoedeisende hulp krijgt u altijd een dierenarts aan de lijn en kunt u altijd terecht op een van de klinieken. Het grote voordeel is dat alle gegevens van uw dieren bekend zijn bij, u niet ver hoeft te rijden en niet hoeft te zoeken naar een adres.

Foto's

Stad & Land Dierenklinieken Badhoevedorp in het kort

Dieren

Honden / katten
Kleindieren

Huisbezoek mogelijk

Ja

's avonds geopend

Ja

Online afspraak maken

Ja

Onze locatie

Stad & Land Dierenklinieken Badhoevedorp


Sloterweg 162 1171 CV Badhoevedorp
020-6595555 Klik om te bellen