Stad & Land Dierenklinieken Heemstede


Zandvoortselaan 70 2106 CR Heemstede
023-5291281 Klik om te bellen

Over Stad & Land Dierenklinieken Heemstede

Sinds 2007 is de locatie Heemstede onderdeel van Stad & Land Dierenklinieken.

Gevestigd aan de Zandvoortselaan op de hoek met de Zandvoorter Allee is de praktijk gevestigd in een statig pand dat ooit aan het begin van de 20e eeuw is gebouwd als huisartsenpraktijk.

Sinds de overname is de kliniek grondig verbouwd, gerenoveerd en intern uitgebreid ten koste van het woonhuis. Naast een wachtruimte met receptie zijn er twee spreekkamers, een opname voor dieren, een operatiekamer, een voorbereidingsruimte voor veterinaire ingrepen, een laboratorium voor bloedonderzoek en microscopie, een apotheek en kantine voor de medewerkers.

Uiteraard is de kliniek voorzien van moderne apparatuur voor de behandeling van dieren. Gasanaesthesie met bewaking voor operatiepatiënten, bloedanalyse-apparatuur en een scan voor het uitvoeren van echo’s van buik en dracht. Uniek is de aanwezigheid om röntgenfoto’s van het gebit te kunnen maken, de zogenaamde dentale röntgenunit, en de bijbehorende apparatuur om het gebit van dieren optimaal te kunnen behandelen en gezond te houden.

Gebitsbehandelingen in Heemstede

De patiënten waarbij uitgebreide gebitsbehandelingen nodig zijn, worden vanuit de locaties in Amsterdam en Badhoevedorp verwezen naar de dierenarts in Heemstede. Andersom wordt voor röntgenfoto’s van buik, borst en ledematen verwezen naar de locatie in Amsterdam. Daar is een digitaal röntgensysteem dat haarscherpe foto’s kan maken.

Er bestaan plannen om de dierenkliniek uit te breiden aan de voor- en achterkant. In 2015 hopen we daar meer duidelijk over te krijgen.

Foto's

Stad & Land Dierenklinieken Heemstede in het kort

Dieren

Honden / katten
Kleindieren

Huisbezoek mogelijk

Ja

's avonds geopend

Ja

Online afspraak maken

Ja

Onze locatie

Stad & Land Dierenklinieken Heemstede


Zandvoortselaan 70 2106 CR Heemstede
023-5291281 Klik om te bellen