Terug

Bereikbaarheid en knopje onder de huid?

Robert

Geachte dierenarts.

 

Vrijdag zag ik een grote teek bij de keel van mijn Jack Russel Boy. Meteen naar de dierenwinkel gegaan voor de nieuwste teek verwijderaar. Na verdere controle vond ik iets achter de huid, een knopje van 2 bij 1 cm. Denk dat het vlakbij de teek-beet is. Kan dat in verband met de teek beet te maken hebben. Ben zaterdag nog naar dierenartsen gegaan die ik ken, allemaal gesloten deuren. Ik ben geheel doof en kan niet bellen. Bedank me nu, wat als Boy echt ziek word, hij is nu 12 jaar oud en nooit echt ziek geweest.....maar nu hij 12 jaar is wil ik wel graag een sms of emailadres bij de hand hebben.

 

Kunt u mij ermee helpen. Ik woon in Rheden, ligt bij Arnhem

 

Groeten robert


1 Antwoord

Antwoord van Dierenkliniek Dijkshoorn Zeist

Goedemorgen Robert,

Bij ons kunt u altijd terecht (24/7). In het weekend op zaterdag hebben wij open inloopspreekuur van 12.00-13.00h en op elke doordeweekse dag van 13.00-14.00 en van 19.00-20.00. U kunt dan zonder afspraak plaatsnemen in onze wachtkamer en wordt dan binnen enkele minuten geholpen.

Binnen openingstijden kunt u in geval van nood gewoon komen. Als u klopt op de spreekkamer deur, komt er een assistente naar u toe en wordt u gelijk geholpen. Ons telefoonnummer wordt buiten openingstijden doorgeschakeld naar de dierenarts. Als u mij een mail stuurt kan ik u het 06 geven van de dierenarts die u kunt smsen in geval van nood.

U kunt mailen naar: communicatie@dijkshoorn.com

Voor extra informatie verwijs ik u ook graag naar onze website: www.dijkshoorn.com

Met vriendelijke groet,

 

Simone Jacobs