Terug

De kat ivoelt zich erg ziek, wat kan ik doen?

eb pauptit

Mijn poes Miep is al zeker een jaar of tien oud. Ik heb u er al over haar  geschreven, maar had mijn e-mail adres niet voledig gemeld.

 

De poes is heel mager op dit moment , maar heeft wel een vreselijke eetlust. Ze voelt zich ziek kan ik merken. Ze wil maar bij me zijn maar ook weer niet te veel op schoot en aangehaald worden. De dokter heeft een bultje onder de tong ontdekt en het weggehaald. Ik kreeg medicijnen mee, maar hij zei dat bultje weer terugkomt. Ik ging eigenlijk met haar, omdat ze al haar haren uitbeet. Nu was ze weer aan het bijten, haar hele pootjes zijn kaal en haar buikje en kreeg nu van de dokter DUXAMETHASONUN maar ze is echt ziek kan ik merken. Wat moet ik toch met mijn beesie? Graag een antwoord van u. Bij voorbaat bedankt

 

                                       MEVR E.B.PAUPTIT

                                      DRENTHEPLANTSOEN 260

                                       2545 BP DEN HAAG

                                      TEL 0708882994

                                      EB.PAUPTIT@ZIGGO .NL 

 


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste,

 

Een dermatologisch onderzoek is zeker aan te raden.

 

Het is natuurlijk lastig om enkel aan de hand van uw verhaal u een goed advies te kunnen geven. Gezien het verhaal zou het ook om een gedragsprobleem kunnen gaan, namelijk FHS (Feline Hyperaesthesie Syndroom) waarbij de kat niet meer graag aangehaald wordt en zelf trauma aan de vacht veroorzaakt.

 

MVG,

 

Dierenarts Marly van Kessel