Terug

Kan dit van de narcose zijn overgebleven?

Odette Bot

Onze hond is 2 maanden geleden onder narcose geweest ivm een gebitsreiniging en extractie van een kies. In de week na de narcose vertoonde hij ander gedrag, voor hem niet normaal. Vreselijk gefixeerd op eten en hij heeft mij voor het eerst gebeten omdat hij niet wilde dat ik hem wegstuurde van een picknickplaats. Ook hebben wij gemerkt dat hij zijn plas niet kon ophouden. Dat hebben wij toen geweten aan de operatie en narcose alsook de medicijnen die hij toen nog moest nemen, antibioticum en pijnstillers. Inmiddels is het 2 maanden geleden maar met zijn plas gaat het nog steeds niet goed en ook vinden wij dat hij zich anders gedraagt. Meer nerveus en niet zo relaxed als hij altijd was. Vraag: kan dit van de narcose zijn overgebleven of is er iets mis gegeaan tijdens de operatie of zou er iets anders gebeurd kunnen zijn?


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Odette,

 

Dit kan niet door de narcose veroorzaakt worden. Ik vermoed eerder een toevalligerwijs samengaand onderliggend probleem. Gezien de symptomen zou het om suikerziekte kunnen gaan, maar uitsluitend aan de hand van uw verhaal kan ik natuurlijk niets concluderen.

 

U doet er in ieder geval verstandig aan om uw dierenarts te raadplegen. Deze zal hoogst waarschijnlijk besluiten een bloedonderzoekje te verrichten.

 

Met vriendelijke groet,

 

Dierenarts Marly van Kessel