Terug

Kat heeft bek open en hijgt.

Bianca

Hallo,

Ik vraag me af of ik met mijn kat naar de dierenarts moet of niet. Als ik met mijn 2 katten wandel heeft 1 van hun veel zn bekje open met tong eruit en zit hij erg te hijgen, alsof hij het warm heeft of kortademig is. Mijn andere kat doet dat dus niet. Vraag me af of hij hartfalen heeft of iets anders waardoor hij dat doet. Hij doet het alleen met wandelen als hij door t bos aan het rennen is. Thuis in huis doet hij het nooit. Wat kan het zijn?  Gr bianca 


2 Antwoorden

Antwoord van Vets Place Dierenkliniek Arnhem

Dag Bianca,

Bedankt voor uw vraag, en ik ga mijn best doen u zo goed mogelijk te helpen.
Mijn excuses voor de vertraging in het beantwoorden, dit is vanwege een overname van de kliniek.
Het lijkt me verstandig om met uw kat naar de dierenarts te gaan, u kunt op korte termijn met ons een afspraak inplannen. 
Voor een kat is het niet natuurlijk om veel te hijgen en het kan zijn dat er een oorzaak is waardoor hij wat benauwd is. 
Als u contact met ons opneemt op 026-2001270 en vraagt naar Vets Place, dan zullen wij ervoor zorgen dat wij uw kat snel na kijken.


Met vriendelijke groet,

 

Team Vets Place Arnhem 


Antwoord van Bianca

Hallo, Bedankt voor het reageren. Langs komen zal niet gaan, omdat ik in Sellingen woon. Wou niet meteen naar mn dierenarts, maar online informatie vragen. Ik zal het aan de dierenarts doorgeven als ik daar weer heen moet. Vriendelijk bedankt voor het reageren. Gr bianca