sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Terug

Kitten met kromme voorpootjes

Chantalle Gerards

Geachte  heer, mevrouw,

Mijn naam is Chantalle en ik had een vraag aan u.

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuw huisgenootje stuitte ik op een advertentie van een nestje kittens en ik was gelijk verkocht aan een kleine rood gestreepte kitten en heb deze dan ook gelijk gereserveerd.

echter kreeg ik naar enkele weken bericht van de eigenaar dat de kitten moeite had met uit het nestje te klimmen en dat dit kwam door kromme voorpootjes. Verder is het wel een vrolijk katje en lijkt hij er geen last van hebben.

ze zijn met hem naar de dierenarts geweest om het te laten nakijken en hun dierenarts gaf aan dat het iets is wat vaker voorkomt en dat het kwam doordat de kitten in de baarmoeder een beetje klem heeft gezeten. 

Het zou allemaal weer goed komen met een aantal keer spalken en massage.

Voor zover ik weet is dit nu 2x gebeurt (de ene week het ene pootje en de andere week de andere) en heeft het ook  al iets van effect gehad. Nu werd echter gezegd dat het wel een aantal maanden kon duren.

Op zich vind ik dit geen probleem, maar de eigenaar vraagt best een enorm bedrag voor de kitten, wat ik ook begrijpelijk vind hoor, en ik weet ook dat een huisdier kosten met zich meebrengt (verwachte en onverwachte), maar om nu al bij voorbaat voor onverwachte kosten te komen zitten vind ik toch wel spannend.

Zou u mij misschien een indicatie kunnen geven van wat ik ongeveer aan kosten kan verwachten? Wat kost een keertje spalken bijvoorbeeld?

Overigens zal de kat niet buitenhuis komen en een echte huiskat worden. 

Ik heb een foto toegevoegd van de kitten voordat hij gespalkt is.  

Ik hoop dat u me een beetje meer kunt vertellen.

Alvast bedankt 

Met vriendelijke groet 

Chantalle 


  

Deze vraag heeft nog geen antwoord