Terug

Krijgt mijn hondje met suikerziekte genoeg eten?

lena

terriertje van 10 jaar weegt nu 6 kilo erg afgevallen wegens suikerziekte krijgt nu van canine sanypet aermanagement via da 160 gram per dag! 2x 3E   Het instellen lukt moeilijk suiker blijft hoog hij heeft zo een honger..drinkt nog erg veel plast in huis is nog wel zo zindelijk dat hij dit op een handdoek die ik neerleg doet..Hebben anderhalve E geprobeert is dan s,morgens misselijk eet dan pas om 11 uur.Het is dan moeilijk hem een regelmatig leven te geven  en     mijn onregelmatige diensten?! op het moment vind ik zijn honger en dat ik hem niks mag of moet geven het moeilijkste Dit speciale voer is ook wegens huidproblemen


1 Antwoord

Antwoord van DierenDokters Hilversum

Beste Lena,

Is er een dagcurve gemaakt voor het hondje zijn glucose niveau's na het prikken? Is er een algemeen bloedonderzoek gebeurd om andere zaken uit te sluiten? Is er sprake van hormonen of prednisn achtige stoffen die gegeven zijn in het verleden? Is het een dame of heer? Geholpen?

Dat zijn de eerste vragen die je dierenarts aan jou gesteld moet hebben om vervolgens de juiste dosering te gaan zoeken. Dat lijkt op dit moment nog niet het geval. Dus helaas werk aan de winkel. Want ook met onregelmatig werken is er een regelmatigheid te verzinnen die goed is voor het hondje.

Succes in elk geval.