Terug

Mijn oude kat houd ons al jaren wakker?

Brigit

Onze 2 katten zijn snachts zo lastig. Moet er wel 4x uit per nacht! Zijn 2 katers. En 1 is bijna 18 de ander 16! De oudste heeft Cholodin, al jaren, wat prijzig is en ook nog eens niet helpt! We durven bijna niet meer naar bed te gaan! De oudste is dement en miauwt dan heel hard! Er staat gewoon eten 's nachts dat doen we al extra laat om 11uur! 1uur moet ik er al weer uit! 3u en ga zo maar door! Lamp aan snachts! Anderhalve tablet!

 

Mijn man heeft net nieuw werk, en dus ga ik weer nu alleen uit snachts! Sloopt me! Er zijn 2 soorten tabletten voor dit probleem heb ik begrepen? Chodin en 1bij dierenarts waar ik naam niet meer van weet! Is er nog iets anders waarvan je zeker weet dat ze slapen 's nachts? Heb vroeger 8 katten gehad, deze zijn over van de 8! Maar ben nu nog drukker met deze 2 dan die 8! Werk opgezegd! Omdat ik hen niet zomaar wil laten inslapen, want alles doet nog! Alleen is af en toe de weg kwijt net als oude mensen!

 

Ook stinkt die oude kat net of ie al aan het vergaan is! Dominant is ie ook nog best! Is er iets wat wel helpt om te geven dat ze snachts doorslapen? Heb veel katten gehad maar dit nog nooit!

 

Liefs Brigit/Jaco


1 Antwoord

Antwoord van Dier Medisch Centrum Hof van Twente

Neem eenscontact op het een kattengedragstherapeut. Die kan misschien meer voor jullie beteken.