Terug

Wat doe ik met een allesetende labradorpup?

Sandra Dechamps

Beste,

 

Ik heb een Labrador pup van bijna 4 maand die ALLES eet (je mag dat gerust heel letterlijk nemen) waardoor ze haar darmpjes infecteerd. Ze krijgt diaree eet die weer op en zo is de cirkel rond. Ze zit bijna constant aan de medicatie of voor wormen of antibiotica. Gaan wandelen is moeilijk (besmette diaree). In de tuin eet ze alles op van stenen, planten, waardoor ze nu nog  enkel op een koertje mag voor haar veiligheid waardoor ze haar energie niet kwijt kan en dat binnen in huis uitwerkt.

 

Als ik dit vraag op de training wijzen ze me door naar de veearts en die zegt: ja tis een pup je moet ze in het oog houden hé! Maar weigert wel haar prikjes omdat ze ziek is en dringt hele dure voeding op van 28euro voor 4kg met de vermelding ja je zal toch iets moeten doen. Nu ze hierdoor ook naar de training niet meer kan zitten we echt met de handen in het haar. We betalen maar veeartskosten en medicatie en niets lijkt te werken wie kan ons helpen?

 

Alvast bedankt,

 

Sandra


1 Antwoord

Antwoord van Praktijk voor gedragstherapie bij honden Peter Smeets

Hoi Sandra,

Ik denk dat je maar eens een andere dierenarts moet opzoeken. eentje die zich ook met gedrag bezighoudt. aan je familienaam te zien woon je in Belgie.

Neem eens contact op mer Rudy de Meester.

rudydemeester@telenet.be

 

Mvg

Peter Smeets

Gedragstherapeut