Terug

Wat kan ik doen tegen TIA hond?

Roos Walda

Beste dierenarts,

 

Mijn herdershond Tarzan heeft waarschijnelijk een TIA gehad. Hij wordt 14 jaar. Wordt hij beter? Wat kan ik doen? Nen met Tarzan op 4 januari naar de dierenarts geweest omdat hij schudde met zijn hoofd en liet rechteroor hangen en hij liep wat wankelig, maar om dat Tarzan wat artrose heeft heeft de dierenarts zijn oor nagekeken en zei dat Tarzan een lichte oorontsteking had en kreeg een zalfje voor zijn oor. Toen ik 's morgens op stond liep hij wankelemd naar de deur om zijn plasje te doen, zakte menige keren en viel om, kon amper op zijn benen staan, schudde met zijn hoofd en zijn wenkbrauw boven zijn oog bleef op en neer gaan. Heb de arts gebeld die zei waarschijnelijk een tia en dat dit na een week af zou nemen. Wat kan ik hier aan doen? Heeft ie pijn?  En gaat dit over? Het is onzettend zielig om hem zo te zien.

 

Bedankt,

 

Roos

 


3 Antwoorden

Antwoord van Goeree-Overflakkee Dierenkliniek

Geachte

zou inderdaad een tia kunnen zijn, maar het kan eveneens een middenoor onsteking zijn. Meestal echter zijn de honden in laatset geval pijnlijker aan oren en hoofd.

Een tia kan vaak herstellen en wij adviseren vaak een  hoge dosis vit B injectie icm ondersteunende medicatiezoals bv Aktivat. Uw dierenarts kan dit altijd bestellen. Veel s6


Antwoord van roos walda

Wil u harlijke danken voor u antwoord

ga morgenvroeg gelijk na mijn dierenarts timmers

hartelijkdank


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Roos,

 Ik sluit mij geheel aan bij de vorige,maar ik ben een healer en geen dierenarts, ik help geregeld div. huisdieren die ik behandeld met Reiki energie en dit geeft heel vaak een zeer goede ondersteuning ook zie je ze sneller opknappen,ik kan je het aanbevelen,je kan mij altijd bellen om eens af te spreken.

  Frederico de Rooy