Terug

Wat kan ik nog proberen?

Anja

Ik heb een chihuahua van 8,5, een zorgenkindje. Altijd last van darmen en slappe ontlasting. Afgelopen maanden was ik al veel geld kwijt aan onderzoeken omdat hij duidelijk pijn heeft. Zijn bloed onderzoek kwam niets uit. ook geen alvleesklier ontsteking. Afgelopen week heb ik foto's laten maken, omdat ik  bedacht dat het misschien artrose/hernia kon zijn. Dit was ook allemaal niet aan de orde.  De symptonen zijn dat hij met een gebogen rug en koppie naar beneden loopt.  Soms gilt hij het ook uit van de pijn.  Ik geef hem nu 2x daags een pijnstiller.  Dan lijkt hij weer oké te zijn, maar bij vlagen heeft hij toch weer  pijn. Het lijkt er een beetje op dat zijn spieren verkrampen, ik vraag me dus af  of iemand  hier iets mee kan. Ook heeft hij een wat vergroot hart. Voor verder onderzoek  heb ik nu even geen geld meer, weet iemand wat ik nu nog kan proberen? Een homeopathisch middel ofzo? 


1 Antwoord

Antwoord van Vets Place Dierenkliniek Arnhem

Beste Anja, 

Bedankt voor uw vraag op dit forum. Mijn excuses voor de vertraging in het antwoorden, dit heeft te maken met een overname van de kliniek. 

Wat vervelend om te horen dat het niet goed gaat met uw hondje, ik zal mijn best doen uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.  

Ik begrijp dat hij veel last heeft van zijn darmen, maar ook pijnlijk is op zijn rug, en krampen op zijn spieren heeft. 

Mijn advies zou toch zijn om hier door een professional naar te laten kijken, er kunnen namelijk veel verschillende oorzaken zijn voor deze pro-

blemen. U bent van harte welkom om eens telefonisch met ons te overleggen wat het beste zou zijn in uw situatie. Vindt u het prettig om

daar  een afspraak voor te maken? 

 

Vriendelijke groet,

 

Team Vets Place Arnhem 
026-2001270