Terug

Wat kan mijn kat hebben?

monique

Mijn kat loopt sinds gisteren te wankelen als een dronkeman. Ook hangt haat hoofdje scheef de linkerkant op. Ze heeft geen pijn, ik kan haar overal aanraken. Wat kan dit zijn ook valt ze af en toe. Ze is pas 3 jaar en geld voor de dierenarts heb ik niet. Wat kan het zijn en wat kan ik eraan doen.


6 Antwoorden

Antwoord van Dierenartsenpraktijk Overschie

Dit klinkt niet goed !

Kan van alles zijn , denk bijvoorbeeld aan een middenoorontsteking.

Kun je zelf dan niets aan doen. Ze heeft dan dringend behoefte aan medicatie.

Ga naar de dierenarts en als je geen geld hiervoor hebt > doe afstand en breng de kat naar het asiel

 

 


Antwoord van monique

Kunt u mij een indicatie geven van wat de onderzoeks kosten kunnen zijn en de medicatie. Dan kan ik kijken of ik iets kan regelen. 


Antwoord van Dierenartsenpraktijk Overschie

Ik denk ca. 30 euro consult

en ca 15 euro medicatie

dit is dan het minimum als je zelf de kosten goed bewaakt (uitgaan van de meest waarschijnlijke diagnose en niet door onderzoeken tot een harde diagnose). 

Natuurlijk kan bij het consult blijken dat er iets anders aan de hand is.

Tip : ga naar een oude rot met veel ervaring. 

 

Succes


Antwoord van Bata4en - Kliniek voor dieren

Vestibulaire ataxie. Eén van de oorzaken kan inderdaad middenoorontsteking zijn. Ik vind het wel erg dat je een dier hebt genomen terwijl je er dus niet voor kan zorgen (financieel gezien). Onthouden van noodzakelijke zorg kan niet!

Ik hoop dat het wel beter gaat of dat je een vriend / vriendin of familie hebt gevonden die het kan voorschieten of dat je een regeling kan treffen met je dierenartsenpraktijk.

Je hebt ook nog minimax praktijk in Rotterdam. Hier kunnen mensen die het echt niet kunnen betalen tegen een gereduceerd tarief terecht.

Succes. Ik hoop dat het allemaal goed komt.

Groetjes, Leo van Merwijk


Antwoord van monique

Ik heb de middelen wel maar deze maand kwam er iets tussen. En inmiddels ben ik al bij de da geweest en i.d.d. oorontsteking.


Antwoord van Bata4en - Kliniek voor dieren

SUPER!!! Je kan meestal ook wel wat regelen als je dierenarts je kent... Mooi. Ik ben blij dat je bent geweest. En ja... Ik ken het wel. Soms komt er een onverwachte financiële tegenvaller en dan komt het "slecht" uit. Alleen dit zijn van die gevallen die je niet kan uitstellen (i.t.t. ontworming, ontvlooiing en vaccinaties).

Groetjes, Leo