Terug

Zijn er geen medicijnen voor nierstenen?

Jose Jansen

Sinds eergisteren schreeuwt onze reu van 5 een Chihuahua het uit van de pijn met plassen. Gisteren een spuit gehad voor de pijn en blaas,ook pillen voor een blaasontsteking.

De urinetest liet zien dat hij nierstenen heeft en krijgt hij nu bepaald voer voor maar geen medicijnen. Is er geen medicijn voor dit probleem want vooral in de avond schreeuw hij het uit van de pijn?

 

Met vriendelijke groet Jose


3 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste José,

Homeopathisch kan ik hem mogelijk wel helpen.

Bel me op 045-5456125 als je dat wilt. Dan kunnen we een consult afspreken.

M.v.g.,

Mariska Jansen

Homeopathische dierenartsenpraktijk Eygelshoven

www.dierenarts-eygelshoven.nl

   


Antwoord van Jose Jansen

Hoi,

 

Zou niets liever dan een consult willen maar helaas moet ik aan mijn budget denken heb maar een klein inkomen, dus vandaar dat ik vroeg of er geen medicijnen zijn voor m die m sneller helpen.

 

D e brokjes blijf ik m ook voeren. 


Antwoord van Dierenarts Deventer

Geachte Jose,

 

Ik vermoed dat uw hond blaas gruis heeft. Nierstenen zijn niet te zien in een urine onderzoek. Dan is er verdere diangose nodig zoals een echo of een rontgenfoto. Nierstenen kunnen operatief verwijderd worden.

 Blaasgruis kan ook zeer pijnlijk zijn als de blaas onstoken is.Het is heel belangrijk het advies van uw dierenarts te volgen. Met een goed voer stramien en zeker geen andere voeding geven kan het probleem goed onder controle gehouden worden. 

Veel succes en beterschap